Ingredients:
Pasta fullada congelada (hojaldre)
1 ou
Ametlla llaminada
Nata muntada - Crema pastelera (opcional)
PROCÉS:
Deixem descongelar la coca fullada i amb un ganivet la tallem a quadres; a continuació la pintem amb ou i espolsem les ametlles a sobre.
Introduim la coca al forn durant uns 15 minuts més o menys a 180-200º i després la dixem gelar per a obrir els quadrets per la meitat i reomplirlos de nata o crema.
"CREMA PASTELERA"
Ingredients:
1 litre de llet
5 ous
3 cullerades de Maizena
6- 8 cullerades de sucre
Corfes de llima i canella en rama( a gust de cadascú)
PROCÉS:
Barregem un poc de llet amb la maizena i els rovells d'ou; la resta de llet es posa al foc amb les corfes de llima i la canella.
Amb molt poc de foc i sense deixar de remenar, afegim la barreja d'abans i quan espesa es trau i es deixa gelar abans d'utilitzar-la.
Pasta fullada congelada (hojaldre)
1 ou
Ametlla llaminada
Nata muntada - Crema pastelera (opcional)
PROCÉS:
Deixem descongelar la coca fullada i amb un ganivet la tallem a quadres; a continuació la pintem amb ou i espolsem les ametlles a sobre.
Introduim la coca al forn durant uns 15 minuts més o menys a 180-200º i després la dixem gelar per a obrir els quadrets per la meitat i reomplirlos de nata o crema.
"CREMA PASTELERA"
Ingredients:
1 litre de llet
5 ous
3 cullerades de Maizena
6- 8 cullerades de sucre
Corfes de llima i canella en rama( a gust de cadascú)
PROCÉS:
Barregem un poc de llet amb la maizena i els rovells d'ou; la resta de llet es posa al foc amb les corfes de llima i la canella.
Amb molt poc de foc i sense deixar de remenar, afegim la barreja d'abans i quan espesa es trau i es deixa gelar abans d'utilitzar-la.
No hay comentarios:
Publicar un comentario