Vos deixem les receptes per si voleu probar aa casa.
GALETES SPECULATIS
Ingredients:
250gr. de farina
100gr. de mantega
200gr. de sucre
60gr. de farina d'ametlla
1 culleradeta de canyella
1 " de vainilla ( líquida)
1 " de suc de llima
1 " de llevat royal
1 pessiguet de: clau, gengibre, nou moscada, cardamomo, pebre negre.
Procés:
Barrejar la mantega(que abans hem derretit un poc en el microones) amb el sucre , les farines i demés ingredients i pastar-los durant una estona.
Esta pasta es convenient deixar-la reposar unes hores.
A continuació escampem la pasta amb un rodillo i amb un motlle anem donant la forma desitjada a les galetes.
Enfornar uns pocs minuts(10-15) a 180-200º
250gr. de farina
125gr. de mantega
100gr. de sucre moreno
50gr. de sucre blanc
1 culleradeta de vainilla
1 ou
xocolata en pepitetes o fruita confitada.
Procés:
Barregem la mantega amb el sucre, després afegim la farina, l'ou i la vainilla.
Deixem reposar un rato i després afegim bé la xocolata o bé la fruita confitada a trossets.
Escampar la pasta amb un corró i donar forma a les galetes amb un motlle.
Enfornar uns 15 minuts a 180-200º
GALETES DANESES
Ingredients:
250gr. de farina
150gr. de sucre
175gr. de mantega
1 culleradeta de llevat
1 " de suc de llima
1 pessiguet d'esència de vainilla i sal
1 ou
PROCÉS:
Seguim el mateix procés que en les anteriors galetes però estes les pintem amb ou abans d'enfornar.
250gr. de farina
100gr. de mantega
200gr. de sucre
60gr. de farina d'ametlla
1 culleradeta de canyella
1 " de vainilla ( líquida)
1 " de suc de llima
1 " de llevat royal
1 pessiguet de: clau, gengibre, nou moscada, cardamomo, pebre negre.
Procés:
Barrejar la mantega(que abans hem derretit un poc en el microones) amb el sucre , les farines i demés ingredients i pastar-los durant una estona.
Esta pasta es convenient deixar-la reposar unes hores.
A continuació escampem la pasta amb un rodillo i amb un motlle anem donant la forma desitjada a les galetes.
Enfornar uns pocs minuts(10-15) a 180-200º
GALETES COOKIES
Ingredients:
Ingredients:
250gr. de farina
125gr. de mantega
100gr. de sucre moreno
50gr. de sucre blanc
1 culleradeta de vainilla
1 ou
xocolata en pepitetes o fruita confitada.
Procés:
Barregem la mantega amb el sucre, després afegim la farina, l'ou i la vainilla.
Deixem reposar un rato i després afegim bé la xocolata o bé la fruita confitada a trossets.
Escampar la pasta amb un corró i donar forma a les galetes amb un motlle.
Enfornar uns 15 minuts a 180-200º
Ingredients:
250gr. de farina
150gr. de sucre
175gr. de mantega
1 culleradeta de llevat
1 " de suc de llima
1 pessiguet d'esència de vainilla i sal
1 ou
PROCÉS:
Seguim el mateix procés que en les anteriors galetes però estes les pintem amb ou abans d'enfornar.
No hay comentarios:
Publicar un comentario