016

016
Servicio telefónico de información y asesoramiento jurídico en materia de violencia de género.

7 nov 2013

PROGRAMACIÓ DEL LICEO DE DONES

Les amigues de Castelló, ens han fet arribar la seua programació del mes de novembre. Ací la teniu, per si podeu acudir a algun dels actes programats.

11 DE NOVEMBRE, 19h al café del museo d' art contemporani de Castelló: Reunió amb la resta de col·lectius feministes de la Coordinadora feminista pel dret a decidir de Castelló per tratar accions a favor de l' avortament.

20 DE NOVEMBRE, 19h al café Sabbath: Reunió de totes les sòcies per a organitzar l' associació per a un bon funcionament de la mateixa.

27 DE NOVEMBRE, 19h a la Llotja del Cànem: Tertúlia "Todos los días 25 de noviembre" on les escriptores Esperanza Bosch i Fillol i Victoria A. Ferrer  Pèrez ens presentaran el seu nou llibre "La violencia contra las mujeres. El amor como coartada"

Tot i que la cita més apetitosa siga la del dia 27 de novembre, demanem a totes les sòcies que, per favor, acudïsquen el dimecres 20 de novembre a la reunió d' organització, donat que necessitem l' ajuda de totes per a organitzar bé les tasques i que l' associació funcione correctament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario