016

016
Servicio telefónico de información y asesoramiento jurídico en materia de violencia de género.

31 mar 2020

CAMPEONAS SIN LÍMITES


L’associació DONES CLARA CAMPOAMOR vol participar en aquesta programació que ha preparat la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó durant el temps del confinament a casa. Us mostrarem una sèrie de documentals o curtmetratges sempre amb temàtica feminista per tal de visibilitzar el paper de les dones en la societat.
El primer d’aquests és CAMPEONAS SIN LÍMITES, un documental de Paqui Méndez que va obtenir un premi al foment de la visibilitat de l’esport femení en 2017.
SINOPSI
Dones esportistes valentes, amb talent, que interpel·len la societat per a que la paritat siga una realitat per tal d’aconseguir una societat més justa i equitativa. El documental ens mostra, com avui en dia, recolzar-les es rendible esportivament, socialment i econòmicament.
Elles són esportistes que obtenen triomfs, però que es troben amb la disjuntiva entre estudiar i abandonar l’esport d’alta competició, ja que professionalment és una via gaire impossible. Els agradaria tenir un futur clar, on poder viure  del seu esport, com ho fan molts dels seus companys masculins i fan explícita la seua queixa convertida en exigència.
Aquest curtmetratge mostra alguns aspectes de l’esport femení en el moment actual.



No hay comentarios:

Publicar un comentario