INGREDIENTS:
Bescuits al gust.
XOCOLATE BLANC
50grs sucre, 250cl llet, 250cl nata cuinar, 150 gr xocolate blanc, 1 sobre de "cuajada"
XOCOLATE AMB LLET
Els mateixos però 150gr de xocolate amb llet.
XOCOLATE NEGRE
Els mateixos però amb 150gr de xocolate negre.
PREPARACIÓ
Es desfà la "cuajada" amb un poc de llet.
Es mescla la nata amb el sucre i la llet i la "cuajada" i es fa bollir.
Es fa el mateix amb cadascú dels xocolates.
Cada xocolate s'ha de posar al motle de silicona quqn l'anterior estiga solidificada.
Després de vessar els tres xocolates es col·loquen els bescuit al sobre perquè es mullen amb l'últim.
Es deixa refredar 6 o 8 hores.
Cal desmotllar per servir-lo.
Es pot espolsar damunt cacao en pols o fruits secs.
Bon profit!
No hay comentarios:
Publicar un comentario