INGREDIENTS
BESCUIT:
4 ous
4 cullerades de sucre
4 cullerades de farina
PREPARACIÓ:
Batre les clares a punt de neu.
Afegir el sucre, els rovells i la farina i posar-ho al forn, escampat.
FARCIT:
1/4 de nata
100grs de xocolata
3 fulles de gelatina
1 culleradeta de sucre amb vainilla
PREPARACIÓ:
Posar la nata al foc i desfer-ne la xocolata.
Traure del foc.
Afegir les fulles de gelatina, mullades prèviament amb aigua.
Afegir els sucre amb vaainilla i deixar que es refrede a la nevera.
Batre 2 clares a punt de neu i posar a la nevera una estoneta.
Incorporar al farcit i deixar una estoneta més.
Retirar el paper i escampar la crema del farcit.
Escampar atmela crocanti i enrotllar.
Es por cobrir amb crema pastelera.
Bon profit!
No hay comentarios:
Publicar un comentario