016

016
Servicio telefónico de información y asesoramiento jurídico en materia de violencia de género.

30 jun 2013

FI DE CURS

El divendres 28, al xalet d'Estrella (que té cadires i taules per a totes les dones (i homes) que acudim) les dones de l'associació Clara Campoamor, varem fer el sopar de fi de curs.
Casacuna varem acudir amb un plat (dolç o salat) confecionat amb molta il·lusió i molt d'amor per a compartir amb totes tes amigues.
En un tres i no res, les taules s'ompliren de truites, coques, entrepanets, ensaladilles i moltíssims més plats apetitosos als que resultava impossible resistir-se.
En acabar els salats, començaren a aparèixer manjòvenes, pastelons, coques, lioneses....
No cal dir que tot estava boníííssssim i que donarem bon compte entre totes.
En acabar el sopar, "Las chicas del coro" varen fer la seua actució "dramatic-musical": començaren amb un conte de titelles: ARTUR I CLEMENTINA, una parella de tortugues que tenia problemes de comunicació, com moltes parelles en la vida real. Es tracta d'una adaptació teatralitzada de Maria Masó, sobre un conte que havia trobat Conxa Sebastián.
Després de les titelles, les xiques continuaren deleitant-nos amb una interpretació musical d'alló més variada (amb coreografia inclosa!!!!). Cal dir que totes les amigues coincidiren en que es van notant els progressos que aquest taller va fent.
Malgrat tenir un programa d'actes per la nit, la nostra amiga Mª Pilar ens va sorprendre, una vegada més, amb una ronda d'entrevistes a les encarregades de cada taller. Ni cal dir que aquestes entrevistes estigueren plenes a més del afecte i l'agraïment, de la gràcia i l'expontaneïtat de Mª Pilar.
Al llarg de la nit hi hagueren més sorpreses: diverses amigues ampliaren l'actuació de "Las cicas del coro" amb aportacions pròpies, que completaven o milloraven l'actuació. D'aquestes aportacions sorgí la proposta de fer un recull de cançons polpulars antigues per tal d'incorporar-les al nostre repertori i procurar que no es perguen.
També hi haguè una rifa amb la qual s'aconseguí fer neteja d'armaris i que totes se n'anarem carregades.
No cal dir que ho passarem d'allò més bé i que va resultar un vetlada molt entranyable.
Ara sols queda gaudir de l'estiu, agafar forces i buscar idees per a setembre, que ja està ahí.
BON ESTIU AMIGUES!!!!






No hay comentarios:

Publicar un comentario