016

016
Servicio telefónico de información y asesoramiento jurídico en materia de violencia de género.

4 jun 2017

TALLER MAJARA

El dissabte 3 de juny la nostra associació programà un acte que considerarem la cloenda del curs, abans de les vacances del període estival, a falta de la marxa nocturna que es farà el proper 17 de juny per pujar a veure la lluna, sopar i compartir a Penyalba.
Taller Majara, és un grup de música artesana “reincident” en les activitats programades per la nostra associació per què la seua música i les seues lletres tenen missatges que s’ajusten molt als nostres principis.

Abans de començar l’actuació musical, Encarna, la nostra presidenta, va llegir un manifest de rebuig front els assassinats masclistes i les polítiques governamentals.

 L’ ASSOCIACIÓ DE DONES CLARA CAMPOAMOR, VOLEM MANIFESTAR EL NOSTRE REBUIG  DAVANT  DELS   ASSASSINATS DE 28 DONES I CINC CRIATURES EN EL QUE PORTEM D'ANY.

ESTEM CANSADES DE LA PASSIVITAT DELS PODERS PÚBLICS DAVANT AQUESTS ASSASSINATS, I CANSADES D`DISCURSOS  HIPÒCRITES,
 I CONDENES VIRTUALS.

  LA VIOLÈNCIA MASCLISTA  HA DE SER OBJECTE D'UN PACTE D'ESTAT, AMB LA DOTACIÓ DE RECURSOS ECONÒMICS SUFICIENTS, I VOLUNTAT POLÍTICA DE POSAR-LO EN PRACTICA, PERÒ EL GOVERN DEL PP NO ESTÀ DISPOSAT A AIXÒ.

AQUEST ANY HA RETALLAT DE FORMA VERGONYOSA LA PARTIDA PRESSUPOSTÀRIA DESTINADA A LA IGUALTAT, I A COMBATRE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA.

L'ASSOCIACIÓ DONES CLARA CAMPOAMOR DENUNCIEM AQUESTA SITUACIO  I DEMANEM  LA UNITAT I MOVILITZACIO DE TOTS I TOTES PER FRENAR AQUESTA VIOLÈNCIA MASCLISTA.

Després de la lectura del manifest, es va fer un minut de silenci.

Va ser un concert càlid, per la temperatura de la sala (l’oratge ens obligà a realitzar-lo dins del Palau) i per l’emoció que aconseguí generar.

Acabarem amb un soparet per poder xarrar i continuar compartint impressions i emocions amb totes les amigues i amics que ens acomanyaren.

Si voleu més informació de Taller Majara, punjeu ací.








No hay comentarios:

Publicar un comentario