016

016
Servicio telefónico de información y asesoramiento jurídico en materia de violencia de género.

12 jun 2017

19 DE JUNY: TANCAMENTS I ACCIONS DE PROTESTA

L’Associació DONES CLARA CAMPOAMOR DE LA VALL D’UIXÓ, juntament amb les organitzacions de dones de tot el país, seguim denunciant la manca de recursos dedicats al tema de la igualtat  entre homes i dones.

Considerem que la violència masclista és una qüestió d’Estat, que ens afecta a la meitat de la població i que té una causa estructural que és la desigualtat entre homes i dones.
Tanmateix, ara als Pressupostos generals de l’Estat de 2017 de propera aprovació, comprovem que la partida assignada a finançar la lluita contra la violència masclista  ha disminuït un 10% els darrers 7 anys.

És per aquesta causa que exigim l’augment a 120 milions d’euros d’assignació pressupostària destinada a la igualtat i la lluita contra la violència masclista que s’ha emportat per davant en el que va d’any 28 dones i 6 criatures.

La proposta a nivell estatal és realitzar un tancament als Ajuntaments de totes les localitats el proper dilluns 19 de juny.

 A la Valld’Uixó la duració de l’acte serà de 12h fins a les 19h i consistirà en penjada de pancarta, llegida del manifest, presentació d’una moció a través dels grups polítics, pintada de samarretes i  llegida de textos i poemes.

Sol·licitem l’adhesió a l’acte programat de tots els Partits Polítics, Sindicats, Associacions, Centres Educatius, AMPES i població en general.

Esperem la vostra participació en un acte tan important.

No hay comentarios:

Publicar un comentario