016

016
Servicio telefónico de información y asesoramiento jurídico en materia de violencia de género.

16 feb 2024

EXPOSICIÓ COR, FANG, FOC

 Avui hem inaugurat  l’exposició de ceràmica Cor, Fang, Foc del grup DonaArt. Aquesta activitat forma part de la programació al voltant del 8 de març. És la mostra de quatre dones ceramistes; i ja sabeu que mostrar, visibilitzar el que les dones som capaces de fer és un dels objectius de la nostra associació.

Aquesta exposició és una mostra d’obres escultòriques amb identitat femenina doncs són quatre les dones que exposen algunes de les seues obres: Carmen Carot, Carmen Marco, Maribel Martínez Esteso i Maribel Salas.

La trajectòria artística d’aquestes quatre dones els ha portat a la realització d’escultures, murals, relleus...utilitzant una ampla gama de temes, des de l’exploració de la identitat femenina, els sentiments, la representació del cos, així com qüestions socials compromeses o sols decoratives, però sempre transmetent per a que qui les observa puga realitzar lectures particulars en les obres.

 Aquestes  dones estan unides per la passió per la ceràmica i tracten de donar visibilitat i defensar la ceràmica artesanal, formant part de la Junta Directiva de l’Associació Nacional de Professionals de Ceràmica (ANPEC), que té més de 240 socis i sòcies.

Aquesta Associació realitza exposicions, cursos, tallers, cooperacions amb diverses entitats, fundacions, conferències i moltes activitats més.

Elles diuen que utilitzar diferents tècniques i expressar el pensament i la creativitat a través de les seues mans és primordial per a elles.

Vos deixem l'entrevista que els van fer a la SER:  ENTREVISTA








No hay comentarios:

Publicar un comentario