CORONA
DE MASSAPÀ
INGREDIENTS
Per als bescuits:
180g. De farina, 180grs de sucre i 6 ous
(també es poden comprar fets)
Per al massapà:
250g de farina d’ametla, 250 de carabassat, 250 grs de sucre 10 rovells d’ou i
un got d’aigua.
Per a l’almívar:
4 cullerades de sucre, 1 de nescafé, un poc de mistela/rom...1 got d’aigua.
Per al merengue:
10 clares d’ou , 10 cullerades de sucre 1 got d’aigua.
PREPARACIÓ
BESCUITS: muntem
les clares a punt de neu, afegim el sucre, els rovells i la farina. Repartim la massa sobre un paper
de forn, donant-li forma circular i ho coem a 180º
MASSAPÀ: mesclem
tots els ingredients (el carabassat rallat) en una cassola a foc lent, movent
perquè no s’enganxe.
ALMÍVAR: mesclem
els ingredients al foc durant uns minuts. Deixem que es refresque.
MERENGUE: pesem
les clares i afegim el doble de sucre i muntem a punt de neu, al bany de maria
(màx. 70º)
MUNTEM LA CORONA: es posen els bescuits en forma circular
en una safata, els mullem amb almívar i els cobrim amb massapà. Fem tres capes.
Finalitzem cobrint amb el merengue fent pics. Podem posar al forn uns minuts
perquè agafe consistència i es cremem un poc el merengue o podem cremar-lo amb
el bufador.
No hay comentarios:
Publicar un comentario