016

016
Servicio telefónico de información y asesoramiento jurídico en materia de violencia de género.

19 oct 2019

TALLER DE CUINA INTERCULTURAL: CORONA DE MASSAPÀ




CORONA DE MASSAPÀ
INGREDIENTS
Per als bescuits: 180g. De farina, 180grs de sucre i 6 ous  (també es poden comprar fets)
Per al massapà: 250g de farina d’ametla, 250 de carabassat, 250 grs de sucre 10 rovells d’ou i un got d’aigua.
Per a l’almívar: 4 cullerades de sucre, 1 de nescafé, un poc de mistela/rom...1 got d’aigua.
Per al merengue: 10 clares d’ou , 10 cullerades de sucre 1 got d’aigua.
PREPARACIÓ
BESCUITS: muntem les clares a punt de neu, afegim el sucre, els rovells  i la farina. Repartim la massa sobre un paper de forn, donant-li forma circular i ho coem a 180º
MASSAPÀ: mesclem tots els ingredients (el carabassat rallat) en una cassola a foc lent, movent perquè no s’enganxe.
ALMÍVAR: mesclem els ingredients al foc durant uns minuts. Deixem que es refresque.
MERENGUE: pesem les clares i afegim el doble de sucre i muntem a punt de neu, al bany de maria (màx. 70º)
MUNTEM LA CORONA: es posen els bescuits en forma circular en una safata, els mullem amb almívar i els cobrim amb massapà. Fem tres capes. Finalitzem cobrint amb el merengue fent pics. Podem posar al forn uns minuts perquè agafe consistència i es cremem un poc el merengue o podem cremar-lo amb el bufador.











No hay comentarios:

Publicar un comentario