016

016
Servicio telefónico de información y asesoramiento jurídico en materia de violencia de género.

30 mar 2014

TALLER DE DOLÇOS D'AMPARO I MÉS

Vos deixem les receptes que hem fet aquest mes al taller "Dolços d'Amparo i més"


COCA CAPUCCINA

Ingredients:
- 9 rovells d'ou
- 1 clara
- 1 cullerada de maizena

Procedim batim estos ingredients uns 10 minuts fins obtindre una consistència cremosa.
A continuació impregnem el motle amb mantega i aboquem el contingut anterior dins.
Posem al forn a 150º durant mig hora o tres quarts.

Desprès deixem preparat el almibar: un poc més de 1/2 got d'aigua i 1/4 de sucre foc lent fins que espese un poc.
A continuació procedim a fer la crema que després abocarem al damunt:

CREMA
Ingredients:
- 1/2 got d'aigua amb tres cullerades de sucre
- 2 rovells d'ou
- 1 cullerada de maizena
Procediment:
Remenejar en un caço fins que espesse

Per a que esta recepta de cuina tinga èxit hem d'abocar l' almíbar i la crema després que el pastís haja estat un dia en la nevera.










BUNYOLS DE TARONJA


Ingredients:
- 2 gots de suc de taronja
- 1 ou batut
- 1/2 paquet de rent ROYAL
- Farina: la que admitisca fins aconseguir una consistència apegalosa.


Elaboració:
Barrejar abocant poc a poc la farina i fregir amb oli de girasol. Després rebossar amb sucre.


BON PROFIT!!!!!







No hay comentarios:

Publicar un comentario