016

016
Servicio telefónico de información y asesoramiento jurídico en materia de violencia de género.

13 oct 2022

XARRADA: OTRAS MANERAS DE AMAR


 

Charo Altable Vicario és llicenciada en historia, mestra especialista en pedagogia terapèutica, diafreoterapèuta, formadora en psicosíntesis i en teràpia artística amb contes. És experta en coeducació emocional i sexual, en relacions de pau i prevenció de la violència, també és professora en masters en igualtat i formadora de professionals, adolescents i joves. Realitza cursos i tallers i col·labora en programes educatius de teatre i gènere.

El dijous 3 de novembre, vingué , convidada per la nostra associació a presentar el seu llibre “Otras maneras de amar” on explica la construcció patriarcal en les relacions de domini-submissió i la ideologia amorosa romàntica a partir de l’anàlisi de gènere de les històries ideals i reals d’un grup d’adolescents i joves.

Ha estat una xarrada molt interessant i amena perquè Charo ha combinat les explicacions teòriques amb l’explicació d’anècdotes i casos reals i la realització d’algunes tècniques que ens poden ajudar a relaxar les tensions, les inhibicions o expulsar la ràbia o altres emocions.


 




No hay comentarios:

Publicar un comentario