016

016
Servicio telefónico de información y asesoramiento jurídico en materia de violencia de género.

28 feb 2020

ENTREGA DE PREMIS DEL IV CONCURS DE CURTS PER LA DONA


El divendres 28, en la Biblioteca municipal, s’ha realitzat l’entrega de premis del IV CONCURS DE CURTS PER LA DONA.
Enguany s’havia ampliat la participació al públic en general i s’havia augmentat  la quantitat del premi. Pot ser això, ha fet que la participació haja estat més gran que en altres edicions. En total han estat 13 els curts presentats: 10 d’alumnat dels IES i 3 lliures.
Malauradament el premi a la categoria lliure ha quedat desert perquè els curts que s’han presentat no s’ajustaven a les bases del concurs.
De la categoria A, per l’alumnat dels IES, el curt guanyador ha estat “No dejes que ocurra  de l’IES Botànic Cavanilles.
La nostra associació està molt contenta per la nombrosa participació dels IES, donat que els xics i xiques que han participat segur que són persones que s’han sensibilitzat sobre els problemes que ens afecten a les dones i estem segures que la seua visió, després de la reflexió que aquest treball els ha exigit, serà d’una altra manera a partir d’ara. Segur que tots i totes seran els nostres ambaixadors per seguir en aquesta lluita.
També cal reconèixer i valorar la  tasca que realitza el professorat per tal d’animar-los i dirigir-los en tota aquesta tasca.











No hay comentarios:

Publicar un comentario