016

016
Servicio telefónico de información y asesoramiento jurídico en materia de violencia de género.

17 nov 2019

TALLER DE CUINA INTERCULTURAL


Aquest mes ens han preparat el taller les amigues argelines.

Ens han ensenyat a fer TAMINA, un postre molt apreciat que, segons ens explicaven se dóna a les dones quan acaben de parir, perquè les ajuda a recuperar-se. També se sol fer en la celebració del naixement de Mahoma.
No cal dir que acompanyarem el postre amb el deciós té que preparen amb fulles de herba-sana i boletes de te negre.
Mentre es preparava la recepta i el te, algunes dones aplicaren henna per decorar les mans. Va estar una vesprada de convivència molt agradable.
Us deixem la recepta de la TAMINA, és molt senzilla i us assegurem que està molt bona.

INGREDIENTS
-1Kg de sèmola mitjaneta
-1/2kg de mel
-350 grs de mantega
-canella en pols
-ametla en làmines
PREPARACIÓ
-Es torra la sèmola en una paella, a toc molt lent, fins que està daurada. Es deixa refredar.
-Es mescla la mantega amb la mel.
-S’afig la sèmola a poc a hoc fins que quede una massa homogènia.
Es munta en motles individuals o en una font gran i es decora amb canella i ametla.













No hay comentarios:

Publicar un comentario