016

016
Servicio telefónico de información y asesoramiento jurídico en materia de violencia de género.

21 mar 2018

¿EN QUÉ ME PUEDO AYUDAR?



De nou una sessió animada i profitosa en el taller “¿En qué me puedo ayudar?” impartit per Raquel Lamelas.
Amb un joc ens vam adonar que no serveix de res intentar controlar-ho tot: sempre hi ha imprevistos, discrepàncies i no paga la pena la tensió que ens crea estar pendents dels altres per què perdem  de vista els nostres interessos, les nostres necessitats.
Raquel ens va fer un recorregut per moltes actituds que solem tindre les dones i que ens desgasten, no ens aporten res positiu i no serveixen per a millorar la relació amb els altres: reaccionar enfadant-nos quan ens sentim contrariades o no podem controlar; buscar la perfecció, en compte de conformar-nos en allò que és bo i prou...
També ens va fer veure que tal i com ens tractem a nosaltres mateix, tractarem els que ens envolten o que podem “descarregar-nos” de part de les nostres càrregues assumides per la responsabilitat si veiem que són massa pesades.
I ens explicà que la indecisió, molt habitual en moltes dones, no fa més que desgastar-nos i fer-nos perdre el temps.
I per concloure aquesta segona sessió vam veure que amb tots aquests elements nosaltres hem de formar el nostre puzle: hem de triar com volem ser, com volem actuar per intentar viure un poc millor.










No hay comentarios:

Publicar un comentario