016

016
Servicio telefónico de información y asesoramiento jurídico en materia de violencia de género.

13 nov 2015

PENSAMIENTOS, REFLEXIONES, RABIAS Y PROTESTAS

Como tots els anys, en la commemoració del dia internacional de lluita contra la violència de Gènere, l’ Associació de Dones Clara Campoamor realitza i participa en actes reivindicatius, encaminats a denunciar el maltractament, la violació i el assajament, en el que viuen moltes dones en la nostra societat.

Enguany hem programat la presentació del llibre de Teresa Mollà titulat “Pensamientos, Reflexiones, Rabias y Protestas” , al Palau de Vivel.

Teresa al perfil del seu blog "Mujeres sabias y brujas" es defineix com:

Mujer trabajadora, profundamente de izquierdas, feminista, republicana y atea que es como invocar a todos los demonios del patriarcado.

Curiosa por definición y por nacimiento. Romántica y utópica en continua lucha por un mundo mejor en el que quepamos todas las personas por igual más allá de sexo, género, clase social, orientación sexual, religión u otras condiciones.


Teresa té un llarg cullículum:

És formadora on-line en temes d’igualtat de drets i oportunitats entre dones i homes i en prevenció de violència de génere amb una dilatada experiència.

Escriu com comunicadora d’ opinió des de fa més de una dècada. Te columnes d’ opinió en varies agències de noticies como CIMAC (Méxic) i La Independent (Catalunya), a banda de col·laborar assíduament amb les revistes digitals E-mujeres.net, Amecopress.net (Madrid), Mujeresenred.net i de forma habitual o puntual amb altres mitjans de comunicació de l’Estat espanyol com d’altres llocs del món , especialment América Llatina.

És la creadora del blog “Mujeres sabias y brujas” que manté actualitzat amb quasi tot el que escriu. (I que nosaltres tenim enllaçat al nostre blog)

També té experiència en ràdio. Va ser directora i promotora del programa “Persones Diverses” entre 2008 i 2011 i actualment és col·laboradora del programa “Agenda de Eventos” como editorialista.

El llibre que presentà “Pensamientos, Reflexiones, Rabias y Protestas” és un recopilatori d’articles i assajos sobre diversos temes amb mirada feminista i de perspectiva de gènere, alguns publicats en diversos mitjans, altres de nous.

L’obra recopila més de 140 articles, agrupats en 11 categories temàtiques com Comunicació, Igualtat, Les cròniques del viatge que la autora va fer a Palestina, Política o Violència contra las dones.


No hay comentarios:

Publicar un comentario