016

016
Servicio telefónico de información y asesoramiento jurídico en materia de violencia de género.

26 abr 2015

BRAÇ DE GITANO

INGREDIENTS
BESCUIT:
4 ous
4 cullerades de sucre
4 cullerades de farina
PREPARACIÓ:
Batre les clares a punt de neu.


Afegir el sucre, els rovells i la farina i posar-ho al forn, escampat.

                                                                         
FARCIT:
1/4 de nata
100grs de xocolata
3 fulles de gelatina
1 culleradeta de sucre amb vainilla

PREPARACIÓ:
Posar la nata al foc i desfer-ne la xocolata.
Traure del foc.
Afegir les fulles de gelatina, mullades prèviament amb aigua.
Afegir els sucre amb vaainilla i deixar que es refrede a la nevera.


Batre 2 clares a punt de neu i posar a la nevera una estoneta.
Incorporar al farcit i deixar una estoneta més.

Retirar el paper i escampar la crema del farcit.


Escampar atmela crocanti i enrotllar.



Es por cobrir amb crema pastelera.


Bon profit!


No hay comentarios:

Publicar un comentario