016

016
Servicio telefónico de información y asesoramiento jurídico en materia de violencia de género.

8 mar 2015

RAMONA MARCO

L’Associació de DONES CLARA CAMPOAMOR DE LA VALL D’UIXÓ sempre estem al costat dels actes que posen en valor el paper de les dones en la nostra societat : dones artistes, dones sindicalistes, dones en la política, dones en definitiva solidàries , sense el seu sacrifici i la seua lluita no podríem parlar de llibertat e igualtat

És important recuperar el llegat i la memòria històrica de les dones que han estat oblidades, ignorades, invisibles durant la dictadura i també en la democràcia. Com és possible que els llibres d’història ens ignoren si som el cinquanta per cent de la població?

Quan les alumnes de l’IES BENIGASLÓ ens van parlar del treball que estaven preparant sobre Ramona Marco, de seguida vam decidir en l’associació que volíem col·laborar en l’activitat, pensant que la història d’una dona del nostre poble, implicada en la vida política en uns temps molt difícils, podria ser molt interessant i aportar un aire fresc en els temps actuals.

Volem donar l’enhorabona a les joves, Ana Aznar i Sara Corma pel seu treball i a Ramoneta Marco per tota una vida dedicada a la lluita per un món millor, una lluita, com diu el cartell, silenciosa.

Desitgem que el treball realitzat per Sara i Ana empente a altres joves a continuar la tasca de recuperar la memòria històrica de les dones que com Ramoneta són un viu referent i constitueixen els pilars de la societat que volem.


No hay comentarios:

Publicar un comentario