016

016
Servicio telefónico de información y asesoramiento jurídico en materia de violencia de género.

1 dic 2014

TALLER DE CUINA

Aquest dissabte la gent del taller "Dolços d'Amparo i més" s'han passat: han fet tres receptes!!!
I totes tenen molt bona pinta. Vos les deixem per si voleu fer-les a casa.

TARTA DE PINYA

INGREDIENTS:

Caramel líquid
2 sobres de gelatina de pinya
1 pot gran de pinya
1 paquet de sobaos (20 aprox)
sucre

PREPARACIÓ

Caramelitzar un motle 19x30cm
Triturar la pinya amb el seu suc.
Afegir una cullerada de sucre si és en almibar i dues si és en suc.
Posar els dos sobres de gelatina.
Arrimar al foc i quan comence a bullir, posar al motle.
Cubrir amb els sobaos.
Deixar que es refresque i posar-la a la nevera.
Desmotlar per servir.



TARTA DE PAN DE ÁNGEL

INGREDIENTS

12-16 neules
600 ml nata
3 pastilles de xocolata per fondre (de 200 g)
un poc de conyac
100 g de mantega
50ml de llet
unes gotes d'esència de taronja
1 sobre de gelatina neutra
1 cullerada de sucre

PREPARACIÓ

Derretir al bany de Maria la xocolata, amb el conyac, la mantega la llet i l'esència de taronja
Montar la nata i afegir-li el sobre de gelatina i el sucre.
Pintar les neules amb la mescla que hem fos al bany de Maria i quan estiguen seques montem la tarta:
Col·loquem la nata sobre cada neula i anem amuntonant-les fins fer una torre.







BOMBONS

INGREDIENTS

La xocolat que hem fet abans.
I per farcir: cireres, avellanes, crema de llet, massapà, nous...

PREPARACIÓ

Amb la xocolata que hem fet abans (per a la tarta de Pan de ángel), untem els moltles .
Farcim amb els ingredients preferits.
Deixem refredar ( si tenim presa, al congelador)
Acabem de cobrir el motle amb més xocolata.
Deixem refredar...i a gaudir!





No estem segures de si aquestes receptes ens prepararan per a les festes que venen...igual cal anar acostumant el cos!!!






No hay comentarios:

Publicar un comentario